Tutireceptek.hu fejléc

Halvagdalt recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg halfilé
1 kisebb vöröshagyma
2 tojás
6-7 ek. prézli
1 kk. pirospaprika
1 cs. petrezselyem zöld
2 ek. olaj
ízlés szerint só, bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hal bőrét lehúzzuk, kiszálkázzuk (ha még találunk benne), majd apró lyukú húsdarálón ledaráljuk.Ha apróbbra akarjuk 2-3-szor is darálhatjuk.
A megtisztított hagymát, a petrezselymet szintén apróra daráljuk.A tojásokkal meg 2-3 evőkanál prézlivel, a sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.
Féltenyérnyi pogácsákat formálunkbelőle, prézlibe forgatjuk, majd bő olajban kisütjük.

Tanácsok:
Mi a legjobban sült krumplival és tartármártással szeretjük.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Megyeri halfilé » Tőkehal mustármártással » Pisztráng mandulával sütve » Keszeg avas szalonnával
» Harcsa pecsenye » Töltött hal Karcsi módra » Finom harcsa » Brokkolis haltekercsek
» Halpástétom » Csukapörkölt. » Szezámos-zöldséges hal » Majonézes tonhal
» Lazacos rakott tészta » Gyümölcsös ponty » Fűszeres ágyon sült hal » Tejfölös ponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.