Tutireceptek.hu fejléc

Medvehagyma leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 jónagy csokor medvehagyma
1 leveskocka
1 (kb 2 deci tejszín)
1 liter víz

Elkészítés:
A megmosott medvehagymát forró leveskockáz vízbe bele kell dobni és addig főzni amíg össze nem esik. Ez pár perc. Tovább nem érdemes főzni, mert elveszíti a hagymás ízét. Ha összeesett akkor turmixszal simára kevered hozzá jön a tejszín és kész is van.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Kátya99

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Amarant krémleves » Lengyel hideg céklaleves » Krémleves sütőtökből » Sörleves habgaluskával
» Amerikai sütőtökleves » Joghurtos barack leves » Zellerkrém leves fincsi » Sárgarépaleves kefírrel
» Gombakrémleves » Savanyú krumpli leves » Gyömbéres sárgadinnyeleves » Rókabomba leves
» Medvehagymás saláta » Vadraguleves bográcsban » Darálthús leves » Piemontei pacalleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.