Tutireceptek.hu fejléc

Remulád mártás - ahogy én készítem recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
(2 személyre)

1 dl tejföl
2 ek. majonéz
1 tk. édeskés mustár
1 kis marék snidling
1 ek. kapribogyó
1 csemege uborka

Elkészítés:
A mustárt, a majonézt és a tejfölt jól összekevertem.
Az uborkát lereszeltem, a snidlinget apróra összevágtam. Összeaprítottam a kapribogyót is és elkeverem a mártással.

Tanácsok:
Hűtőszekrényben egy fél napig érleltem, hogy az ízek jól összeérjenek.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gnocci olaszos mártásban » Uborkamártás » Almatorta fahéjmártással » Tejbedara datolyamártással
» Csokoládémártás » Gombamártás tejszínnel » Mazsolamártás » Pikáns szilvamártás
» Tökgombóc kapormártással » Csirkemáj joghurtmártásban » Zöldséges-sajtos mártás » Gombamártás
» Fokhagyma mártásom » Tárkonymártás » Tokaji bormártás » Zsemlemártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.