Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós, csilis csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csikeszárny

bors
fokhagyma
csilipor
olaj

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megtisztítom, befűszerezem sóval, borssal, fokhagymával (ki mivel szereti), beszórom csiliporral, és 1 tepsiben felsorakoztatva, alufóliával lefedve, puhára sütüm sütőben. Ha ott megpuhult, fritőzben (vagy serpenyőben) forró, bő olajban ropogósra sütöm.

Tanácsok:
kiváló csemege, vendégváró, vagy 1 finom tavaszi salátával, könnyű vacsora is lehet.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: bubó bubó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Andi sajtos ropogósa » Ropogós kacsamell » Ropogós tészta zöldséggel » Őzcomb gersliropogóssal
» Ropogós krumpligombóc » Kapros cukkiniropogós » Metéltropogós » Csilis csirkenyárs
» Csilis pulyka kukoricával » Ropogós croissant » Ropogós uborka » Ropogós szűzérmék
» Ropogós gofri » Kakaós ropogós » Ropogós hólabda » Mustáros csirkeszárnyak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.