Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
150 g parmezán
3 db tojás
1 dl víz
200 g liszt (amennyit felvesz)
1 l étolaj
1 csipet só
1 csipet oregáno
1 csipet bors
1 fej karfiol
2 ek majonéz
1 ek olívaolaj

Elkészítés:
A reszelt sajt, tojás, víz, liszt és fűszerek keverékéből keverjünk egy tészta masszát és hagyjuk pihenni. Lobogó sós vízben főzzük a karfiol rózsákat 1-2 percig, majd azonnal hűtsük le. Szárítsuk le őket egy papírtörlővel és lisztbe, majd a keverékbe mártva süssük aranybarnára. Majonézzel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos rakott karfiol 2. » Karfiol burgonyával » Rakott karfiol egyszerűen » Karfiolos lapocka
» Baconos rakott karfiol » Karfiolfasírt » Kifőtthús karfiollal » Brokkoli boros bundában
» Karfiol leves » Karfiolos tonhal Update2 » Sonkás juhtúrós karfiol » Töltött padlizsán bundában
» Sajtos karfiolos csirke » Padlizsánkrém majonézzel » Nagyon finom Karfiolfasírt » Karfiol hústakaró alatt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.