Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsóleves kolbásszal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg sárgaborsó átmosva, áztatva
10 dkg vöröshagyma finomra vágva
2 evőkanál olaj
2 csapott teáskanál só
1 csapott teáskanál őrölt bors
2 l +2 dl víz
3 dkg rizsliszt
5 dkg füstölt kolbász kockára vágva

Elkészítés:
A kolbászt és a hagymát az olajon megfuttatjuk, sózzuk, hozzákeverjük a sárgaborsót, felengedjük a vízzel, és puhára főzzük.
A rizslisztet elhabarjuk a 2 dl vízben, és a főtt sárgaborsóhoz adjuk.
Összemixeljük és a borssal fűszerezzük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses lecsó kolbásszal » Kolbásszal töltött paprika » Tárkonyos sárgaborsóleves » Lebbencsleves kolbásszal
» Kolbásszal töltött karaj » Csicsókaleves kolbásszal » Szalonnás sárgaborsóleves » Sajtkrém - kolbásszal
» Gombás sárgaborsóleves » Tojásmártás kolbásszal » Sárgaborsóleves » "lábatlan csirke"
» Tavaszi leves » Pikáns pacalleves » Csülkös zöldbableves » Szeder krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.