Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
1 dl fehérbor, só
2 evőkanál
olaj
fél marék friss tárkony

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, megsózzuk, a belsejét tárkonnyal jól bedörzsöljük, kívül a bőrét bevagdossuk, majd apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. Tepsibe tesszük, leöntjük 2 evőkanál olajjal és 1 dl borral, majd ropogósra sütjük. Párolt almát vagy vajas burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns tárkonyos máj » Tárkonyos pulykaraguleves » Ecetes-tárkonyos uborka » Folyami rák harcsával
» Mazsolás-tejszínes harcsa » Tárkonyos bárányleves » Tárkonyos ragu leves » Kapros harcsapaprikás
» Tárkonyos zúzaragu leves » Tárkonyos leves » Gombás harcsapaprikás » Tárkonyos halleves
» Tárkonyos burgonyaleves » Harcsa babérszószban » Tárkonyos rakott zöldbab » Tárkonyos zellerfőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.