Tutireceptek.hu fejléc

Vörös kalóz recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 cl fehér rum
1 cl narancslikőr
2 cl meggy gyümölcsital
száraz pezsgő
fél narancsszelet
cseresznye

Elkészítés:
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, beletöltjük a rumot, a likőrt, a meggyitalt, és az összeset összekeverjük. Ezt átszűrjük egy pohárba, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a gyümölcsökkel díszítjük az italt.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vöröshagymatorta » Fincsi vörös bársony torta » Vörös bolygó torta » Vörösboros málnakrémleves
» Vöröslencse fasírt » Vörösboros nyúlgerinc » Vörösboros vadpörkölt » Vörösáfonyás péksütemény
» Pincepörkölt vörösborral » Vörösboros körte » Vörös bársony torta » Tepsis sült vöröshagyma
» Vörösboros sonkakocsonya » Vörösboros sült pulyka » Vörösboros gombapörkölt » Borleves vörösborral


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.