Tutireceptek.hu fejléc

Vörös káposzta almával recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg vöröskáposzta
fél kg alma
cukor
vöröshagyma
olaj só
köménymag
citromlé

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megdínsztelem, hozzá adom a káposztát, amit előzőleg besóztam és kicsavartam, citromot csavarok rá, hozzáadom a reszelt almát és puhára párolom. Köménymaggal fűszerezem.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelkáposztás krumplileves » Kentucky-s káposzta sali » Káposztás burgonyaleves » Kelkáposztás csirke
» Apatini káposztás harcsa » Hajdúkáposzta » Káposztával töltött dagadó » Káposztás vitamin saláta
» Gombás-vörösboros gulyás » Zeller saláta almával » Párolt káposzta Update1 » Savanyú káposzta leves
» Disznóhús káposztával » Sült vadliba birsalmával » Káposztasaláta 2 » Szabolcsi töltött káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.