Tutireceptek.hu fejléc

Almás kevert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
40 dkg reszelt alma
40 dkg liszt
25 dkg kristálycukor
2 csomag sütőpor
2 tojás
10 dkg zsír
/őrölt fahéj, ha szereted/

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, a legvégén az almával. Közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a masszát. Lassú tűznél pirosra sütjük.

Tanácsok:
Tetejére szórhatsz apróra vágott almát.


A receptet beküldte: Cicamica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-tormás csülök » Almás, sajtos csirkemell » Almás flódni » Kevert zabpelyhes süti
» Almás batyu » Almás sült csirke » Belga almás süti » Diabetikus almás szelet
» Almás ananászos csirke » Bácskai almáslepény » Flambírozott almáslepény » Almás sütemény másképpen
» Kevert kuglóf 01 » Almás-krémes piskóta » Tönkölyös-almás muffin » Almás rakott zsemle


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.