Tutireceptek.hu fejléc

Almás kevert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
40 dkg reszelt alma
40 dkg liszt
25 dkg kristálycukor
2 csomag sütőpor
2 tojás
10 dkg zsír
/őrölt fahéj, ha szereted/

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, a legvégén az almával. Közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a masszát. Lassú tűznél pirosra sütjük.

Tanácsok:
Tetejére szórhatsz apróra vágott almát.


A receptet beküldte: Cicamica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-sajtos körtesaláta » Lakodalmas leves » Almás vöröske » Kekszes-almás sütemény
» Almás-krémes süti » Almás tejes pite » Almás sült csirke » Kevert zabpelyhes süti
» Rakott almás-túrós » Diós-mákos almás pite » Almás-citrusos ital » Almás-húsos káposztatál
» Gombóc almásan » Almáslepény a'la Kátya » Almás-túrós farsangi fánk » Almás-hagymás saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.