Tutireceptek.hu fejléc

Almás püspökkenyér recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg reszelt alma
30 dkg cukor
30 dkg liszt
1 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vanillincukor
mazsola
reszelt narancs- vagy citromhéj

Elkészítés:
A felaprított tölteléket elvegyítjük a liszttel. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a tejjel, majd hozzákeverjük a lisztes tölteléket, végül a tojások habját.
Két zsírozott-lisztezett õzgerinc formában lassú tûznél sütjük. Ha kihûlt, csokimázzal öntjük le.


A receptet beküldte: ajren


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás vodka koktél » Almás, zabpelyhes muffin » Almás mákos pite » Almás ropogós
» Almás-citromos pulykamell » Almás lepény - Jagodától » Tejfölös-almás kocka » Csirkés-almás szendvics
» Almáspite (anti-candida) » Almás-fahéjas kuglóf » Bögrés fahéjas almás süti » Bögrés almás süti
» Almásfánkocskák » Almás-sajtos vadkacsa » Zabpelyhes-almás süti » Nagymamám birsalmasajtja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.