Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás püspökkenyér recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg reszelt alma
30 dkg cukor
30 dkg liszt
1 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vanillincukor
mazsola
reszelt narancs- vagy citromhéj

Elkészítés:
A felaprított tölteléket elvegyítjük a liszttel. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a tejjel, majd hozzákeverjük a lisztes tölteléket, végül a tojások habját.
Két zsírozott-lisztezett õzgerinc formában lassú tûznél sütjük. Ha kihûlt, csokimázzal öntjük le.


A receptet beküldte: ajren


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás krémes szelet » Almás pite egyszerűbben » Almás palacsintatorta » Túrósalmás
» Meggyes és almás pite » Birsalmás sertéskaraj » Kavart almás másképpen » Almas-morzsas suti
» Könnyű almás desszert » Almás kalács » Omlós almás pite » Almás rántott sajt
» Püspökkenyér » Almás meggyes túrós lepény » Almás lepény - Jagodától » Reform almás lepény


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.