Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos almasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg savanykás alma
2 dl tejföl
10 dkg tejszines krémsajt
1 csomó zöldhagyma szárával együtt
1 citrom leve
1 mokkáskanál bors

csípet cukor

Elkészítés:
A hagymát a zöldjével együtt vékonyan felkarikázzuk.
A krémsajtot a tejfölt a hagymát a hagymazöldet és a fűszereket összeturmixoljuk.
Az almát kicsumázzuk és héjastól vékony csíkokra vágjuk.Tálba téve meglocsoljuk a citromlével.15 percig hagyjuk állni,közben többször átkeverjük.Szűrőlapát segítségével az almát átrakjuk egy másik tálba ,majd a visszamaradt citromos lét hozzáöntjüka mártáshoz.Átkeverjük egy csípet cukrral ízesítjük,végül ráöntjük az almára.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos rúd » Krémsajtos hal » Krémsajtos eperparfé » Krémsajtos eperkrém
» Krémsajtos uborkasaláta » Sárgarépás almasaláta » Sonkás-krémsajtos kiflik » Joghurtos almasaláta
» Krémsajtos kanapé » Krémsajtos sütemény » Almasalata » Céklás almasaláta
» Brokkolis-krémsajtos penne » Diós almasaláta másképp » Krémsajtos cukkini » Krémsajtos burgonyasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.