Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borjúsaslik almásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
45-50 dkg marhahátszín
20 dkg sonka
4 alma
4 nyers uborka
4 paprika
8 dkg szalonna
1 fej vöröshagyma
só, bors, vegeta, grillfűszerek

Elkészítés:
A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük és befűszerezzük izlés szerint. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A hozzávalókat felváltva nyársra húzzuk, megkenjük olajjal, majd grillsütőben átsütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombóc almásan » Húsos muszaka » Mézes mustáros hús » Színes rizses csirke
» Borjúszelet Marsala borral » Sárkánytitok » Majorannás hús2 » Extra sajtos csirkemell
» Baconba göngyölt virsli » Borsos sajtos csirkemell » Sajtos zöldséges falatok » Vadas gombóckáim
» Rántott békacombok » Csípős sült csirke » Sajtos-bundás pulykamell » Sonkás csirkeszelet


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.