Tutireceptek.hu fejléc

Borjúsaslik almásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
45-50 dkg marhahátszín
20 dkg sonka
4 alma
4 nyers uborka
4 paprika
8 dkg szalonna
1 fej vöröshagyma
só, bors, vegeta, grillfűszerek

Elkészítés:
A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük és befűszerezzük izlés szerint. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A hozzávalókat felváltva nyársra húzzuk, megkenjük olajjal, majd grillsütőben átsütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombóc almásan » Húsos ragu » Kemencében sült csülök. » Csirkemáj almával
» Csirkemell almával » Kefíres rántott csirke » Gombás pulykamell » Kacsamell hagymasalátával
» Borjúnyelv hidegen » Amerikai töltött fasirt 2 » Mézes-csípős csirkemell » Sajtos karaj
» Almás csirkemell. » Tejszínes csirke gazdagon » Sertésmáj gombával » Mézes-narancsos csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.