Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Norbis almás csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanál citromlé
• 5 dkg edami sajt
• 5 dkg vaj
• 40 dkg hámozott zöldalma
• 50 dkg csirkemáj

Elkészítés:
Vágd a hámozott almát cikkekre. Az így kapott almaszeleteket a citromlével együtt margarinon megpárolod, majd a tűzről levéve egy tűzálló tálba teszed. Ezután a megmosott és lecsepegtetett csirkemájat pirítsd meg a serpenyőben visszamaradt vajban úgy, hogy közben majorannával fűszerezed. A kész májat eztán a párolt almára teheted (öntsd rá a levét is!), szórj a tetejére reszelt sajtot, és forró, 180 fokos sütőben süsd kábé 10-12 percig.

Tanácsok:
Nekem sikerült és nagyon fini lett

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: szaabina


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsámboki lakodalmas » Csirkemájjal töltött gomba » Epres-almás pite » Almás-fahéjas sütemény
» Almás kosár » Pikáns csirkemáj » Tegnapi almás lepényem » Almás céklasaláta
» Csirkemáj máshogy » Diétás almás palacsinta » Zöldborsós csirkemáj » Almás-mákos "kétperces"
» Almás sütőtökleves » Csirkemáj kínai módra » Kavart almás » Almás pite egyszerűbben


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.