Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-sajtos rakott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

• 2 db csirkemell
• 3 db alma
• 20 dkg füstölt sajt
• 10 dkg bacon
• 2 dl tejföl
• só
• bors
• liszt

Elkészítés:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tűzálló edény aljára tesszük a szalonnaszeleteket, utána rárakjuk a lisztben megforgatott csirkemell szeleteket. Az almát káposztareszelőn a húsra reszeljük, majd az almára szórjuk a lereszelt sajtot, végül az egészet meglocsoljuk tejföllel. Sütőbe tesszük, ahol 30 perc alatt elkészül.

Tanácsok:
Én először fólia alatt sütöttem, aztán átpirítottam.


A receptet beküldte: Tomka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott cukkini 2 » Rakott puding » Csípős csirke nyárson » Csirke joghurtban sütve
» Mézes csirke » Születésnapi csirke » Csípős csirkeragu » Rakott paraj
» Mézes-csípős csirkemell » Csirkemell citrommártásban » Nosztalgia csirkemell » Csirke zöldborsós szószban
» Tűzdelt Csirkemell » Baszk csirkemell » Almás csirkecombok » Rakott kenyér


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.