Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-sajtos rakott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

• 2 db csirkemell
• 3 db alma
• 20 dkg füstölt sajt
• 10 dkg bacon
• 2 dl tejföl
• só
• bors
• liszt

Elkészítés:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tűzálló edény aljára tesszük a szalonnaszeleteket, utána rárakjuk a lisztben megforgatott csirkemell szeleteket. Az almát káposztareszelőn a húsra reszeljük, majd az almára szórjuk a lereszelt sajtot, végül az egészet meglocsoljuk tejföllel. Sütőbe tesszük, ahol 30 perc alatt elkészül.

Tanácsok:
Én először fólia alatt sütöttem, aztán átpirítottam.


A receptet beküldte: Tomka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtban sült csirkemell » Csirkemell rizibizivel » Csirkés kenyérsaláta » Cukkinis csirkemell 2.
» Csirkés sóskaleves » Karfiolos csirkemell » Finom csirkemell » Sajtos tejfölös csirkemell
» Tejfölös csirkecomb » Nyári tepsis csirkemell » Sonkával rakott galuska » Zöldséges pirított csirke
» Gombás rakott hús » Tepsis Zöldséges Csirke » Csirkés leveles-táska » Vajas-tejfölös csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.