Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolos rakott burgonya recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 nagy fej karfiol
60 dkg újburgonya
10 dkg túró
10 dkg reszelt trappista sajt
2 dl tejföl
2 tojás
zsemlemorzsa


Elkészítés:
A burgonyát és a rózsáira szedett karfiolt külön-külön, sós vízben puhára főzzük. Lecsepegtetjük és vajazott, morzsával hintett tepsibe, váltakozva lerakjuk. A túrót a tejföllel, a tojással, a sajttal és kevés sóval simára keverjük. Ráöntjük a karfiolra, valamint a burgonyára, tetejét megszórjuk morzsával, és 180 °C-ra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt ropogósra, barnára sütjük.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: Katalin1962


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakottkáposzta » Rakott burgonya gazdagon » Bolognai tésztarakottas » Gombás burgonya
» Rakott burgonyapüré » Lyoni burgonya » Hagymás burgonya » Az én rakott cukkinim
» Fokhagymás rakott penne » Moldvai újburgonya » Alföldi rakottas » Tengerész rakott krumpli
» Magyaros rakott káposzta » Rakott krumpli tejszínnel » Rakott spagetti 2. » Ropogós burgonyaszirom


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.