Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános csirkesaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
1 db padlizsán
5 ek olívaolaj
3 g fokhagyma
1 db póréhagyma
2 ek méz
1 ek balzsamecet
5 dkg tökmag
5 dkg fenyőmag
5 dkg napraforgómag
1 cs vegyes saláta
só, bors .

Elkészítés:
A padlizsánt kockára vágjuk, és egy serpenyőben, kevés olívaolajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, a fokhagymákat, majd sóval, borssal, ízesítjük. Egy kis tálban összekeverjük a mézet, az olívaolajjal, majd sóval és őrölt borssal ízesítjük. A salátaleveleket összetépkedjük, ráöntjük a mézes olívaöntetet, meglocsoljuk balzsamecettel, és hozzáadjuk a finomra vágott pórét. A tök-, fenyő-, és a napraforgómagokat mozsárban durvára törjük, serpenyőben megpirítjuk, és a salátalevelekre szórjuk.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános hal » Padlizsános sültrizs » Csirkesaláta mogyoróval » Padlizsános lepény
» Egyszerű csirkesaláta » Mexikó csirkesaláta » Padlizsános szendvicskrém » Tojásos-padlizsános lecsó
» Zöldbabos csirkesaláta » Padlizsános tészta » Csirkesaláta / NoSalty » Bazsalikomos csirkesaláta
» Padlizsános spagetti » Padlizsános csirkemell » Ropogós csirkesaláta » Ananászos csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.