Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos vaniliahalom recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8-10 személyre

1 doboz babapiskóta
1 doboz /nagy/ ananászkonzerv
2 ek rum
2 tasak vaniliaízű pudingpor
1 l tej
6 ek cukor
3 dl tejszín

Elkészítés:
A vaniliapudingot a használati utasítás szerint megfőzzük.A babapiskóta felével egy mély üvegtálat kibélelünk,és meglocsoljuk a rummal.Az ananászkonzerv levét leöntjük,a gyümülcs felét a piskotán eloszlatjuk.Ráöntjük a puding felét,elhelyezzük rajta a maradék babapiskótát,majd kevés ananászlével meglocsoljuk.Rászórjuk a megmaradt ananászt,végül leöntjük a maradék pudinggal.1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaláskor felvert tejszínhabbal kínáljuk.

Tanácsok:
A tetejére díszítésként torta csokidarát szórunk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos rakott karaj » Ananászos csirkemell 2. » Ananászos kókuszos muffin » Ananászos sütemény
» Ananászos kehely » Ananászos rizskorona » Ananászos sonka » Ananászos sertéssült
» Almás ananászos csirke » Ananászos-csokis muffin » Ananászos flan » Ananászos-sonkás lencsetál
» Sertészelet ananászos » Ananászos kosárkák » Ananászos csirkecomb » Ananászos-gyömbéres puncs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.