Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos pulyka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Gyors és finom!

- 1 kg pulykamell
- liszt
- 1 db ananász/ 1 ananász befőtt
- cukor
- gyömbér
- szerecsendió
- só, bors
- citromlé
- olívaolaj
- 1,5 dl száraz fehérbor

Elkészítés:
Szeld vékony csíkokra a pulykamellet, majd forgasd lisztbe, hogy vékony réteget képezzen a liszt a húson.
Serpenyőbe hevíts olajt, süsd meg rajta a húst és ízesítsd kevés gyömbérrel, szerecsendióval és borssal. (Sózni a végén kell!)
Egy másik edényben karamellizálj 2 evőkanál cukrot, majd forgasd meg benne az ananászkockákat és locsold meg pici borral és citrommal, végül néhány perc után vedd le a tűzről.

Burgonyapürével nagyon finom!


A receptet beküldte: felhő2010


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos, ananászos krémes » Mandulás rakott pulyka » Ananászos répatorta » Sült tészta pulykahússal
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Mexikói pulykamáj » Márványsajtos pulyka » Ananászos tojássaláta
» Ananászos saláta » Kínai pulykamellsaláta » Pikáns leves pulykamellből » Ananászos tortácskák
» Pulykamell Lucifer módra » Zoldseges pulykamell » Fonott pulyka » Ananászos-sonkás lencsetál


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.