Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos szárnyas rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
(4 adag): 1 nagyobb csirkemell,
50 dkg párolt rizs,
1 tasak KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria,
1 közepes friss ananász,
1 kisebb piroshúsú paprika,
1 csokor metélőhagyma,
10 dkg margarin,
10 dkg trappista sajt,
2 dl tej,
2 dl víz

Elkészítés:
Ananászos szárnyas-rizottó
Elkészítés: Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép egyenletes darabkákra vágott csirkemellet és az ananászt. Felöntjük a simára kevert Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alappal, majd pár perc alatt készre forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a forró párolt rizst, a kisebb darabokra vágott piroshúsú paprikát, és a finomra vágott metélőhagymát, meghintjük reszelt sajttal, majd az egészet lazán összeforgatjuk. Tálaláskor az ananászos csirkerizottót tányérra halmozzuk, és tetszőlegesen díszítve adjuk az asztalra.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: herika1976


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkemell 2. » Ananászos-curry-s csirke » Sütőtökös rizottó » Ananászos-sonkás lencsetál
» Tavaszi Rizotto » Ananászos vaniliahalom » Ananászos kókuszos muffin » Ananászos piskóta
» Veserizottó » Ananászos melegszendvics » Ananászos kosárkák » Gombás rizottó (Nők lapja)
» Ananászos kukorica saláta » Ananászos tojássaláta » Ananászos gyümölcskenyér » Ananászos csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.