Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai füstölt spagetti recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
szál bácskai csípős lángolt kolbász
1 nagy fej vöröshagyma
2 db zöldpaprika
2 db paradicsom
1 evőkanál olaj
1 teáskanál piros fűszerpaprika
1 gerezd fokhagyma

törött bors
25 dkg spagetti
+ a tetejére 2 dl tejföl

Elkészítés:
A kolbászt megfelezem, és a bőrét lehúzom. Az egyik felét a megtisztított hagymával és kierezett zöldpaprikával együtt ledarálom, másik felét vékony karikákra aprítom. Az olajat felforrósítom, ráteszem a hagymás zöldpaprikát és folytonosan kevergetve üvegesre fonnyasztom. Meghintem a pirospaprikával, rászórom a sót és a borsot, majd a zúzott fokhagymát is belekeverem. Ezután hozzáadom a darált kolbászt, valamint a darabokra aprított paradicsomot. Fedő alatt 10 percig főzöm, végül hozzáteszem a kolbászkarikákat. A főtt tészta közepébe öntöm a ragut, és a tetejére locsolom a megmaradt tejfölt. Azonnal tálalom

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Sesshoumaru


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolognai spagetti másképp » Fokhagymás-gombás spagetti » Füstöltsajtos croissant » Zelleres spagetti
» Olivabogyós spagetti » Sült-fõtt spagetti » Bableves füstölt csülökkel » Pulykamell füstölt sajttal
» Elzászi füstölt csülök » Carbonara Spagetti » Füstölthús leves » Spagettilepény
» Különcök spagettije » Spagetti szénégető módra » Pezsgős-tonhalas spagetti » Rimini spagetti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.