Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros rakott spagetti recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg spagetti
40 " borjúhús
15 " vöröshagyma
15 " zöldpaprika
10 " paradicsom
6 " vaj
3 " zsemlemorzsa
pirospaprika

olaj

Elkészítés:
A spagettit sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, és az olvasztott vajjal összekeverjük. Az apróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a nagyon apróra vágott borjúhúst. Megsózzuk, és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük a spagetti felét. Ráhelyezzük a borjúhúst, tetejére rakjuk a vékony karikára vágott paprikát és paradicsomot. Befedjük a maradék tésztával és meglocsoljuk a hús levével. Közepes hőmérsékletű sütőben 15-20 percig sütjük.

Tanácsok:
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: ila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Syl rakott krumplija » Rakott hurka » Sziciliai rakott pacal » Spagetti - Evelyn módra
» Rimini spagetti » Rakott zöldbab tarhonyával » Rakott tök, vagy cukkini » Halfilével rakott krumpli
» Falusi rakott káposzta » Zöldséges rakott krumpli » Virágos, rakott palacsinta » Shiitake gombás spagetti
» Túrós spagettiropogós » Húsos rakott karfiol 2. » Gombás rakott csikemell » Rakott mákos tészta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.