Tutireceptek.hu fejléc

Bazsalikomos frittata recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
12 tojás
125 g parmezán
1 csomó bazsalikom
2 ek extra szűz olívaolaj
csipetnyi só
csipetnyi bors

Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a felvert tojásokat, reszelt parmezán sajtot, sót, borsot, durvára tépkedett bazsalikomot.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beleöntjük az előbb elkészített masszát és megsütjük. Akkor jó, ha az alja világosbarna színű lesz. Tányér segítségével megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük.
Cikkekre vágva, bazsalikom levelekkel díszítve azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bazsalikomos eperfagylalt » Bazsalikomos bundáshús » Bazsalikomos pulyka » Bazsalikomos citromleves
» Bazsalikomos epres ital » Bazsalikomos rizs » Bazsalikomos csirkemell » Spárgás-sajtos frittata
» Bazsalikomos saláta » Bazsalikomos csirkesaláta » Bazsalikomos lencsesaláta » Bazsalikomos túrókrém
» Bazsalikomos csirke » Bazsalikomos metélt » Spárgás frittata » Tengeri frittata


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.