Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spárgás frittata recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
- 5 tojás
- 5 ek. tej
- só
- őrölt bors
- (reszelt )parmezán
- egy marék zöld spárga
- 3 ek. olívaolaj

Elkészítés:
A spárgákat eltörtem, a száruk leeső alsó részét eldobtam, a maradék hosszabb részt 2 cm-es darabokra vágtam--->Megmostam, papírtörlővel szárazra törölgettem.
Egy teflon serpenyőben 2-3 evőkanál o.olajat felhevítettem, rádobtam a spárgát és közepes lángon megsütöttem, közben kicsit megsóztam.
Közben az 5 tojást 5 evőkanál tejjel elhabartam ----> sóztam, borsoztam. Mikor a spárga elkészült, ráöntöttem és fedő alatt kis lángon addig sütöttem, míg a teteje is csaknem megszilárdult.

Tanácsok:
A tetejét megszórtam reszelt parmezánnal.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárgás-sajtos frittata » Spárgás-mustáros marhasült » Spárgasaláta tojással » Spárgás risotto
» Bazsalikomos frittata » Meleg spárgasaláta » Spárgás sertésmáj » Spárgás csirke
» Cukkinis-spárgás spagetti » Spárgás-lazacos fusilli » Spárgás melegszendvics » Tengeri frittata
» Spárgás pecsenyefalatok » Tejszínes spárgás hal » Spárgás cukkinisaláta » Sárga túró II.


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.