Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Betyáros recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 -1 kg marhahús,1/2 kg tarhonya,5-6 szem öklömnyi burgonya,2 paradicsom,2 sárga paprika,1 csípős paprika,2fej hagyma,só,fűszerpaprika,víz.

Elkészítés:
A pörköltet szokásos módon elkészítem.A tarhonyát világos barnára pirítom,rá teszem a felkockázott paradicsomot,paprikát fél fej hagymát és hozzá adom .Jól összeforgatom, majd az apró kockára vágott burgonyát hozzá teszem ,sózóm és 6 dl vízzel felengedem fedőt teszek rá és lassú tűzön párolom.Ha a tarhonya még kemény pótlom vízzel. Ha minden megfőtt összekeverem és úgy tálalom. Salátát,csalamádét és más savanyúságot adok mellé.

Tanácsok:
Mindenki saját ízlése szerint ízesítsen.Nagyon laktató étel.

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: Liliomfi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Betyáros rántott szelet » Betyáros tarhonya » Zöldbableves betyárosan » Süllő betyárosan
» Csirkepörkölt betyárosan » Betyáros bolognai » Brassói édesburgonyából » Szilvalekváros gőzgombóc
» Kockás káposzta » Csőben sült krumpli » Fahéjas túrógombóc » Ratetuelle
» Petrezselymes tócsni » Máj és alma » Burgonyás gombóc lekvárral » "Fázós" vagdalt hús


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.