Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes egresleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg egres,
10-15 dkg cukor,
4 tojássárgája,
2 dl tejszín

Elkészítés:
Az egrest 5 percig főzzük. A megfőtt gyümölcs kétharmadát széttörjük, majd visszaöntjük a levesbe. A tojássárgájából és tejszínből habarást készítünk, majd óvatosan a leveshez öntjük. Hidegen tálaljuk, tetejére őrölt fahajat és tejszínhabot tehetünk.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinis-tejszínes gnocchi » Tejszínes hús Kati módra » Tejszínes eperkrémleves » Tejszínes raguleves
» Tejszínes-gombás szósz » Tejfölös-tejszínes piskóta » Tejszínes csirke csoda » Gombás-tejszínes szendvics
» Tejszínes-sonkás tészta » Tejszínes gombaszósz » Tejszínes pulykamell » Tejszínes csirketokány
» Tejszínes csirkeragu leves » Tejszínes sajtkrémleves » Tejszines karamell » Tejszínes almaleves 2


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.