Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes egresleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg egres,
10-15 dkg cukor,
4 tojássárgája,
2 dl tejszín

Elkészítés:
Az egrest 5 percig főzzük. A megfőtt gyümölcs kétharmadát széttörjük, majd visszaöntjük a levesbe. A tojássárgájából és tejszínből habarást készítünk, majd óvatosan a leveshez öntjük. Hidegen tálaljuk, tetejére őrölt fahajat és tejszínhabot tehetünk.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos-tejszínes torta » Tejszínes mákos palacsinta » Tejszínes mustáros hús » Tejszínes alagút
» Tejszínes gombaszószom » Tejszínes csirke csoda » Tejszines hal sajttal » Tejszínes csülkös csusza
» Tejszínes almaleves 2 » Tejszínes rakott krumpli » Tejszínes Csokitorta » Tepsis tejszínes csirke
» Gombás-tejszínes szendvics » Tejszínes karalábé sajttal » Tejszínes sajtkrémleves » Tejszínes karfiolleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.