Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4-5 szál rebarbara
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 kis pohár tejföl
szegfűszeg, fahéj

Elkészítés:
A feldarabolt rebarbarát feltesszük főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket (a szegfűszeget teatojásba zárva) és a cukrot. Tíz percig forraljuk, majd hagyjuk kicsit kihűlni.
A pudingporból és a tejfölből habarást készítünk. Kivesszük a szegfűszeget, botmixerrel pépesre passzírozzuk a levest, majd behabarjuk. Felöntjük tetszőleges mennyiségű vízzel, felforraljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hűsítő dinnyekrémleves » Aszaltszilva-krémleves » Zellerkrémleves diétásan » Póré krémleves
» Rebarbarás süti » Diós rebarbarás sütemény » Sajtos brokkolis krémleves » Sárgadinnye krémleves I.
» Kelkáposzta krémleves » Gyors fokhagymakrémleves » Pórékrémleves » Brokkolikrémleves (vegan)
» Krémleves sütőtökből » Sütötökkrémleves » Tarhonya krémleves » Kerekrépa krémleves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.