Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4-5 szál rebarbara
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 kis pohár tejföl
szegfűszeg, fahéj

Elkészítés:
A feldarabolt rebarbarát feltesszük főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket (a szegfűszeget teatojásba zárva) és a cukrot. Tíz percig forraljuk, majd hagyjuk kicsit kihűlni.
A pudingporból és a tejfölből habarást készítünk. Kivesszük a szegfűszeget, botmixerrel pépesre passzírozzuk a levest, majd behabarjuk. Felöntjük tetszőleges mennyiségű vízzel, felforraljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nektarin krémleves » Könnyű cukkíni krémleves » Póréhagymakrémleves » Diós rebarbarás sütemény
» Gyors fokhagymakrémleves » Spárgakrémleves másként » Vargányás hagymakrémleves » Ananászkrémleves
» Sárgabarack krémleves » Hagymakrémleves » Egyszerű spárgakrémleves » Kínaikel krémleves
» Csicsókakrémleves baconnal » Kelbimbó krémleves » Eperkrémleves » Karalábé krémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.