Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4-5 szál rebarbara
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 kis pohár tejföl
szegfűszeg, fahéj

Elkészítés:
A feldarabolt rebarbarát feltesszük főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket (a szegfűszeget teatojásba zárva) és a cukrot. Tíz percig forraljuk, majd hagyjuk kicsit kihűlni.
A pudingporból és a tejfölből habarást készítünk. Kivesszük a szegfűszeget, botmixerrel pépesre passzírozzuk a levest, majd behabarjuk. Felöntjük tetszőleges mennyiségű vízzel, felforraljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsókrémleves » Hideg cukkini krémleves » Kagylókrémleves » Áfonyás krémleves
» Sütőtökkrémleves sajttal » Hagymakrémleves » Joghurtos eper krémleves » Eperkrémleves mentával
» Mexikói sajtkrémleves » Krémleves karfiolból » Habos-rebarbarás sütemény » Kelkáposzta krémleves
» Rácsos-rebarbarás linzer 2 » Zöldség Krémleves » Rebarbararétegek » Mentás zöldborsó krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.