Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4-5 szál rebarbara
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 kis pohár tejföl
szegfűszeg, fahéj

Elkészítés:
A feldarabolt rebarbarát feltesszük főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket (a szegfűszeget teatojásba zárva) és a cukrot. Tíz percig forraljuk, majd hagyjuk kicsit kihűlni.
A pudingporból és a tejfölből habarást készítünk. Kivesszük a szegfűszeget, botmixerrel pépesre passzírozzuk a levest, majd behabarjuk. Felöntjük tetszőleges mennyiségű vízzel, felforraljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Petrezselymes krémleves » Sárgadinnye krémleves » Rebarbarakrémleves » Hűsítő dinnyekrémleves
» Cukkini krémleves » Sajtos brokkolikrémleves » Vörösboros málnakrémleves » Karfiol krémleves
» Hideg Uborkakrémleves » Csicsóka krémleves » Fokhagyma krémleves 2. » Tökbél krémleves
» Füstöltsajt - krémleves » Vargányás hagymakrémleves » Rebarbarás morzsasüti » Tejszínes lencsekrémleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.