Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4-5 szál rebarbara
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 kis pohár tejföl
szegfűszeg, fahéj

Elkészítés:
A feldarabolt rebarbarát feltesszük főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket (a szegfűszeget teatojásba zárva) és a cukrot. Tíz percig forraljuk, majd hagyjuk kicsit kihűlni.
A pudingporból és a tejfölből habarást készítünk. Kivesszük a szegfűszeget, botmixerrel pépesre passzírozzuk a levest, majd behabarjuk. Felöntjük tetszőleges mennyiségű vízzel, felforraljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperkrémleves mentával » Fűszeres sütőtök-krémleves » Brokkolikrémlevesem » Spárgakrémleves másként
» Birsalma krémleves » Sajtos brokkoli krémleves » Gyors fokhagymakrémleves » Tejfölös kapor krémleves
» Mentás zöldborsó krémleves » Hűsítő dinnyekrémleves » Burgonyakrémleves (4 főre) » Csicsóka krémleves
» Fokhagymakrémleves másként » Póré krémleves » Zellerkrémleves » Tejszínes spárgakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.