Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borjúpörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kockára vágott borjúhús,
1 fej hagyma, 3-4 evőkanál olaj,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
só,
pirospaprika,
csipet köménymag,
ízlés szerint kevés Worchester mártás.

Elkészítés:
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a darabokra vágott paprikát, paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a húst, Megforgatjuk az olajban, majd néhány percnyi kevergetés után felengedjük egy fél pohár vízzel. Fűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk. Vigyázzunk, mindig legyen elegendő víz alatta. Galuskával, rizzsel, résztelt krumplival vagy tarhonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csíki kakas » Bácskai rizses hús » Tokaji csirkemell » Mexikói csirkecomb (mikróban)
» Szüreti mustos kacsa » Zöldséges sertésjava » Fehérboros csülöksült » Kacsa Cabernet módra
» Húsban sült burgonya » Norina kedvence » Almás rakott csirkemell » Tepsis rakott csülök
» Sörben párolt csülök » Egyszerű ropogós csirkeszárny » Római tálban sült csirke » Mézes-mustáros tarja


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.