Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borjúpörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kockára vágott borjúhús,
1 fej hagyma, 3-4 evőkanál olaj,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
só,
pirospaprika,
csipet köménymag,
ízlés szerint kevés Worchester mártás.

Elkészítés:
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a darabokra vágott paprikát, paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a húst, Megforgatjuk az olajban, majd néhány percnyi kevergetés után felengedjük egy fél pohár vízzel. Fűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk. Vigyázzunk, mindig legyen elegendő víz alatta. Galuskával, rizzsel, résztelt krumplival vagy tarhonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsgombóc kicsit másképpen » Citromos-tejfölös csirke » Ropogós csülök Ancsi módra » Húspástétom tésztában
» Vese parázson » Sertéskaraj parasztosan » Ludaskása » Wellington csirke
» Baconos fasírt » Tejfölös-gombás húsfalatok » Kókuszos csirkecomb » Fincsi csirke
» Görög bifsztek másként » Sertéskaraj pásztor módra » Csípős csirkemellek » Lencsés kakaspörkölt gombával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.