Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-paradicsomos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30-40 dkg karaj vagy csirkemell
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
fél citrom karikára vágva
15 dkg gomba
3 evőkanál paradicsomkonzerv

bors
ételizesitő

Elkészítés:
A hagymát, fokhagymát apróra vágom, és olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a húst, kicsit megsózom. Ha megpirult, hozzádobom a gombát, és tovább pirítom. Ha elfőtte a levét, belekerül a fakanállal darabolt paradicsom. Fűszerezzük, felöntjük 2 dl vízzel és a citrom levével. Amikor már minden megpuhult, beledobjuk a citromkarikákat. Úgy még 1 percig főzzük.

Tanácsok:
Köretként rizs illik hozzá.


A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lowcarb rakott kel » Csirkemellfilé sonkában » Szűzpecsenye töltve » Savanyú káposztás apróhús
» Cipóban sült csülök variációk » Húsvéti pástétom » Savanyú sertésszeletek » Diós rántott libamáj
» Indiai ragu » Fasírt sajttal » Csirkepaprikás másképp » Fokhagymás hústekercs
» Pacal, ahogy én készítem » Csirke különlegesen » Füstölt pulykamell spárgával » Toroskáposzta egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.