Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-paradicsomos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30-40 dkg karaj vagy csirkemell
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
fél citrom karikára vágva
15 dkg gomba
3 evőkanál paradicsomkonzerv

bors
ételizesitő

Elkészítés:
A hagymát, fokhagymát apróra vágom, és olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a húst, kicsit megsózom. Ha megpirult, hozzádobom a gombát, és tovább pirítom. Ha elfőtte a levét, belekerül a fakanállal darabolt paradicsom. Fűszerezzük, felöntjük 2 dl vízzel és a citrom levével. Amikor már minden megpuhult, beledobjuk a citromkarikákat. Úgy még 1 percig főzzük.

Tanácsok:
Köretként rizs illik hozzá.


A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamáj szőlőmártással » Csirke torta Kati módra » Cukkinis csirkeszeletek » Pulyka zöldségesrizzsel
» Chilis tarja sült hagymával » Káposztás böllértokány » Tejfölös csirkepaprikás » Tokány 3 féle húsból
» Diétás gyümölcsös csirke » Narancsos csirke » Káposztás csülök » Grillcsirke zöldséggel
» Borsos szelet » Vörösboros libamell » Isteni husi » Sütőben sült ragus hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.