Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-paradicsomos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30-40 dkg karaj vagy csirkemell
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
fél citrom karikára vágva
15 dkg gomba
3 evőkanál paradicsomkonzerv

bors
ételizesitő

Elkészítés:
A hagymát, fokhagymát apróra vágom, és olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a húst, kicsit megsózom. Ha megpirult, hozzádobom a gombát, és tovább pirítom. Ha elfőtte a levét, belekerül a fakanállal darabolt paradicsom. Fűszerezzük, felöntjük 2 dl vízzel és a citrom levével. Amikor már minden megpuhult, beledobjuk a citromkarikákat. Úgy még 1 percig főzzük.

Tanácsok:
Köretként rizs illik hozzá.


A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tordai pecsenye » Egzotikus pulykatekercsek » Sonkás csirke » Csirkemell töltve
» Zöldborsós csirkemell » Brokkolis-karfiolos csirke » Barnasörös csirkeragu » Betyáros tarhonya
» Slambuc bográcsban » Csirkemáj illatos mártásban » Borsós karaj » Csípős húsgombóc
» Parasztos sertéstarja » Cipóban sült csülök II. » Zöldborsós sertéstokány » Bacon alatt sült csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.