Tutireceptek.hu fejléc

Bormártás recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kis fej hagyma
1 dl fehérbor
1 dl vörösbor
1 dl húsleves
2 evőkanál vaj
3 evőkanál sűrített paradicsompüré
2 gerezd fokhagyma
őrölt fehérbors


Elkészítés:
Reszeld le a hagymát, és pirítsd meg a vajban, majd öntsd hozzá a húslevest és a borokat. Add hozzá a paradicsompürét és az átnyomott-passzírozott fokhagymákat, majd forrald össze, és főzd, míg eléri a mártás-állagot.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tokaji bormártás » Vegyes hal bormártással » Sült zsemlegombóc » Sajtos puding
» Hagymakrémes burgonya » Főtt, sült krumpli » Bajor pogácsa » Köles-tál
» Gombaköret » Kapros újburgonya » Steak krumpli rozmaringgal » Rántott zöldséggolyók
» Pármai padlizsán » Sajtos kukoricás lepény » Vicky krumplisalátája » Zöldséges sushi


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.