Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas eper recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
60 dkg friss eper,
20 dkg étcsokoládé,
5 dkg vaj,
20 dkg fehér csokoládé,
fél dl tejszín.

A díszítéshez:
kókuszreszelék; pirított, majd durvára őrölt mandula; színes tortadara.

Elkészítés:
Az epret kicsumázzuk, megmossuk és papírtörlőre fektetve megszárítjuk.

Az étcsokoládét a vajjal, a fehér csokit pedig a tejszínnel együtt gőz fölött folyósra olvasztjuk. Így kétféle olvadt csokink lesz.

Az epreket belemártjuk valamelyik olvadt csokiba, aztán meghempergetjük a kedvünk szerinti díszítő darában.

Ha a csoki megdermedt rajtuk, tálalhatunk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas Kata » Borzas hal » Borzas csirkemellfilé » Borzas gyümölcsös-túrós
» Meggyes borzaska » Borzaskata » Borzas » Túrós Borzas Kata
» Borzas csirkemell 2 » Borzas sajtos » Borzas csirkecomb » Borzas pogácsa
» Borzas sertésmáj » Földimogyorós borzaska » Borzaska » Borzashús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.