Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas csirkemell 3. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 filézett csirkemell
25 dkg trappista sajt reszelve
1 nagy doboz tejföl
5 db tojás
8-10 gerezd fokhagyma

bors
ételízesítő
liszt

Elkészítés:
A felszeletelt,kivert melleket sózzuk, a felvert tojásokba sót, sajtot teszünk. A tefölt tálba öntjük, egy nyers tojást keverünk bele. Ételízesítőt, borsot, az apróra vágott fokhagymát belerakjuk, tálalásig hűtőben tartjuk. A csirkemelleket lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatjuk, amit még egyszer megismétlünk, és forró olajban kisütjük.
Ha kisült, a fokhagymás tejföllel meglocsoljuk, sajttal meghintjük, rizzsel tálaljuk.

Tanácsok:
A fokhagymás tejfölt akár szósznak is lehet használni kethup vagy majonéz helyett sült burgonyához.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: lizyli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell töltve » Borzas epres » Acsai borzas szelet » Almába töltött csirkemell
» Sütőtökpüré csirkemellel » Mediterrán csirkemell » Rókagombás csirkemell » Csirkemelles húspogácsa
» Borzaska » Tepsis sajtos csirkemell » Barackos csirkemellsteak » Borzas hal
» Borzas csirkemellfilé » Részeg csirkemell » Mátrai Borzaska » Borzas (bundás) hal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.