Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas epres recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
-50 dkg eper
-3 dkg porcukor
-6 dkg margarin
-9 dkg finomliszt
-tejszín

Elkészítés:
1. A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk.
2. 1 órára mélyhűtőbe tesszük.
3. Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük.
4. A mélyhűtőből elővett tésztát nagylyukú reszelőn az eperre reszeljük.
5. Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük.
6. Porcukorral meghintve tálaljuk, illetve tejszínhabbal is lehet!

Tanácsok:
Itt az eperszezon. Gyors és nagyon egyszerű desszert és ami a lényeg, hogy nagyon finom!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Margitanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres pite » Epres-kókuszos süti » Epres csirkemell saláta » Borzas szelet
» Epres-tejszínes » Epres-pudingos szelet » Epres sütemény » Borzas
» Epres-túrós torta » Epres hab citromfűvel » Epres habos » Epresmuffin
» Borzaska » Borzas eper 2. » Borzas (bundás) hal » Tejszínes, epres fánk


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.