Tutireceptek.hu fejléc

Borzas epres recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
-50 dkg eper
-3 dkg porcukor
-6 dkg margarin
-9 dkg finomliszt
-tejszín

Elkészítés:
1. A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk.
2. 1 órára mélyhűtőbe tesszük.
3. Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük.
4. A mélyhűtőből elővett tésztát nagylyukú reszelőn az eperre reszeljük.
5. Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük.
6. Porcukorral meghintve tálaljuk, illetve tejszínhabbal is lehet!

Tanácsok:
Itt az eperszezon. Gyors és nagyon egyszerű desszert és ami a lényeg, hogy nagyon finom!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Margitanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres martini » Epres piskóta szeletek » Epres túrókrém (U 1-es) » Gyors epres krém
» Epres rumos Trifle » Epres tejberizs » Epres csirkemell saláta » Borzas hús
» Mentás- epres fagylalt » Epres madártej I. » Epres-túrós kocka » Epres csokis tortafagylalt
» Epres-citromos csoda » Csiribi-csiribá epres tej » Epres túrópiskóta » Epres parfé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.