| Borzas epres receptSütemények, édességek Hozzávalók: -50 dkg eper -3 dkg porcukor -6 dkg margarin -9 dkg finomliszt -tejszín Elkészítés: 1. A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk. 2. 1 órára mélyhűtőbe tesszük. 3. Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük. 4. A mélyhűtőből elővett tésztát nagylyukú reszelőn az eperre reszeljük. 5. Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük. 6. Porcukorral meghintve tálaljuk, illetve tejszínhabbal is lehet! Tanácsok: Itt az eperszezon. Gyors és nagyon egyszerű desszert és ami a lényeg, hogy nagyon finom! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Margitanya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |