Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas epres recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
-50 dkg eper
-3 dkg porcukor
-6 dkg margarin
-9 dkg finomliszt
-tejszín

Elkészítés:
1. A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk.
2. 1 órára mélyhűtőbe tesszük.
3. Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük.
4. A mélyhűtőből elővett tésztát nagylyukú reszelőn az eperre reszeljük.
5. Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük.
6. Porcukorral meghintve tálaljuk, illetve tejszínhabbal is lehet!

Tanácsok:
Itt az eperszezon. Gyors és nagyon egyszerű desszert és ami a lényeg, hogy nagyon finom!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Margitanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas csirkemell U1 » Epres-kivis torta » Epres-barackos-túrós-habos » Epres piskóta szeletek
» Epres martini » Epres spiráltorta » Finom epres madártej » Borzas csirkemellfilé
» Borzaska » Epres-pudingos szelet » Tejszínes, epres fánk » Mentás- epres fagylalt
» Bazsalikomos epres ital » Epres-habos piskótatorta » Epres, joghurtos kocka » Epres bizsergés


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.