Tutireceptek.hu fejléc

Borzas pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Tészta:

3 dl tejföl
2 tojás
25 dkg Rama margarin
50 dkg liszt
Krém:
8-10 dkg Rama margarin

2 tojás
8 dkg reszelt sajt
8 dkg liszt
fél liter tej

Elkészítés:
A lisztet, a Rama margarint, a tojások sárgáját, a tejfölt és egy kevés sót összegyúrunk, majd 1 órát pihentetjük. Vékonyra nyújtjuk és pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük és sütjük. Amíg sülnek elkészítjük a krémet.
A tejet, a lisztet, a sajtot, a tojásokat és a sót kikeverjük simára, majd sűrű krémmé főzzük. A tűzről levesszük és tovább keverjük, teszünk bele 8-10 dkg Rama margarint. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.


A receptet beküldte: macsek24


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepertős pogácsa 2 » Kedvenc túrós pogácsa » Finom sütőtökös pogácsa » Egyszerű túrós pogácsa
» Sonkás pogácsa » Sovány túrós pogácsa » Túrós sajtos pogácsa » Finom káposztás pogácsa
» Krumlipogácsa » Hamis mézespogácsa » Borzas hús » Kelt leveles pogácsa
» Fűszeres pogácsa » Porhanyós sajtos pogácsa » Sajtos pogácsa, kifli » Borzas sajtos pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.