Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Tészta:

3 dl tejföl
2 tojás
25 dkg Rama margarin
50 dkg liszt
Krém:
8-10 dkg Rama margarin

2 tojás
8 dkg reszelt sajt
8 dkg liszt
fél liter tej

Elkészítés:
A lisztet, a Rama margarint, a tojások sárgáját, a tejfölt és egy kevés sót összegyúrunk, majd 1 órát pihentetjük. Vékonyra nyújtjuk és pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük és sütjük. Amíg sülnek elkészítjük a krémet.
A tejet, a lisztet, a sajtot, a tojásokat és a sót kikeverjük simára, majd sűrű krémmé főzzük. A tűzről levesszük és tovább keverjük, teszünk bele 8-10 dkg Rama margarint. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.


A receptet beküldte: macsek24


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplispogácsa » Hagymás-krumplis pogácsa » Grízes pogácsa » Gulyáskrémes-túrós pogácsa
» Juhtúrós pogácsa II. » Parmezános burgonyapogácsa » Borzas Kati » Cigány pogácsa
» Császárné pogácsája » Borzas csirkemell 2 » Lilahagymás pogácsa 2. » Szalonnás rakott pogácsa
» A legjobb krumplis pogácsa » Háromszéki pogácsa » Omlós tepertős pogácsa » Borzas csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.