Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brassói kicsit másképp recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
5 fej vöröshagyma
zsír vagy olaj a dínszteléshez
1 kg sertés sovány comb
1 fej fokhagyma

bors
csípős kechup ízesítés szerint (ált. 5 evőkanálnyi)
annyi víz hogy ellepje a húst
2 kg krumpli
majoránna
1 evőkanál cukor
2 nagy üveges paradicsomszósz
1 kg bors

Elkészítés:
Zsírt vagy olajat melegítünk, a fokhagymát fokhagymanyomóval beletesszük, a vöröshagymát felkockázzuk vagy felcsíkozzuk (ki hogy szereti), addig dínszteljük míg üveges nem lesz. Aztán hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, teszünk rá annyi vizet hogy ellepje, és addig főzzük, míg meg nem puhul. Megsózzuk, megborsozzuk, teszünk hozzá egy csipetnyi majorannát, hozzáadjuk a paradicsomszószt, a kechup-ot valamint az egy evőkanál cukrot. Hagyjuk rotyogni, eközben megpároljuk a borsót. Ha kész, összekeverjük,
és már csak a sült-krumplit kell hozzá megcsinálni, és már tálalható is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fasírt másképpen » 100 éves brassói » Alma torta maskeppen » Kuglóf másképp!
» Sacher torta másképp » Halkocsonya másképp » Sajtsaláta másképpen » Rizseshús másképp
» Májgombóc picit másképp » Túró Rudi - másképp » Bögrés mákos másképp » Csirkebrassói
» Bundás kenyér másképp » Brassói másképp » Diós almasaláta másképp » Burgonykrokett - másképpen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.