Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhászzsemle recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 zsemle
25 dkg juhtúró
10 dkg reszelt sajt
1 dl tejföl
2 tojás

őrölt bors
1 kiskanál piros paprika
liszt
olaj

Elkészítés:
A zsemléket lapjában vékonyra felszeleteljük.A tejfölt a túrót és reszelt sajt háromnegyed részét összekeverjük és sóval ,piros paprikával meg borssal ízesítjük.Minden második zsemleszeletet vastagon megkenünk vele és egy üreset ráborítva összenyomjuk,óvatosan,nehogy szétessen.
Felvert sózott tojásba majkd lisztbe végül újból tojásba mártjuk és bő foprró olajban pirosra süttjük.Tálra téve forrón sajttal meghintve tálaljuk!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-diós sajtkrém » Melegszendvics finoman » Tonhalas melegszendvics » Heni melegszendvicskréme
» Padlizsános kenő » Töltött sült kifli » Sárgarépakrém füstölt sajttal » Hagymás zsíroskenyér
» Almás meleg szendvics » Sajtkrém zsírszegényen » Céklakrém » Töltött tojás zöldborsóval
» Libamájas szendvicskrém » Padlizsánkrém piritóssal » Bundás kenyér másképp » Lilahagymás sajtkrém


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.