Tutireceptek.hu fejléc

Juhászzsemle recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 zsemle
25 dkg juhtúró
10 dkg reszelt sajt
1 dl tejföl
2 tojás

őrölt bors
1 kiskanál piros paprika
liszt
olaj

Elkészítés:
A zsemléket lapjában vékonyra felszeleteljük.A tejfölt a túrót és reszelt sajt háromnegyed részét összekeverjük és sóval ,piros paprikával meg borssal ízesítjük.Minden második zsemleszeletet vastagon megkenünk vele és egy üreset ráborítva összenyomjuk,óvatosan,nehogy szétessen.
Felvert sózott tojásba majkd lisztbe végül újból tojásba mártjuk és bő foprró olajban pirosra süttjük.Tálra téve forrón sajttal meghintve tálaljuk!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia krémsajt házilag » Bundáskenyér ízesen » Férfitorta ahogy én csinálom » Kenőmájas fűszeresen
» Füstöltkrém » Egyszerű tonhalkrém pirítosra » Padlizsánkrém szabad tűzön. » Körözött
» Reggeli szendvics » Egészséges szenyó » Májpástétom házilag » Áfonyával töltött alma
» Tengerész szendvics » Rokfortos falatok » Kapros tökpástétom » Sonkakrém


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.