Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott csirkefalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db főtt csirkemell, 2 ek. liszt, 2 ek. tej, 2 tojás, kevés konyak, só, bors, olaj, kevés petrezselyemzöldje a díszítéshez.

Elkészítés:
A főtt csirkét vágjuk fel apró kockákra. A lisztből, a tejből, a tojásból és néhány csepp konyakból készítsünk tésztát. Adjuk hozzá a kockákra vágott húst, fűszerezzük sóval, borssal. Egy kanállal formáljunk belőle kisebb gombócokat és süssük ki az olajban. Itassuk le a felesleges zsiradékot, majd tálaljuk apróra vágott petrezselyem zölddel meghintve.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott karalábé » Sajtos csirkefalatok » Szezámmagos csirkefalatok » Azték csirkefalatok
» Tepsis csirkefalatok » Szezámos csirkefalatok » Bundázott ananászkarikák » Finom csirkefalatok
» Bundázott alma » Bundázott sült hagyma » Tócsniba bújt csirke » Sajtmártásos husi
» Gombásalagút » Tejfölös husi » Rakott káposzta Ági módra » Kínai illatos omlós csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.