Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott csirkefalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db főtt csirkemell, 2 ek. liszt, 2 ek. tej, 2 tojás, kevés konyak, só, bors, olaj, kevés petrezselyemzöldje a díszítéshez.

Elkészítés:
A főtt csirkét vágjuk fel apró kockákra. A lisztből, a tejből, a tojásból és néhány csepp konyakból készítsünk tésztát. Adjuk hozzá a kockákra vágott húst, fűszerezzük sóval, borssal. Egy kanállal formáljunk belőle kisebb gombócokat és süssük ki az olajban. Itassuk le a felesleges zsiradékot, majd tálaljuk apróra vágott petrezselyem zölddel meghintve.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott karalábé » Bundázott alma » Bundázott sült hagyma » Tepsis csirkefalatok
» Azték csirkefalatok » Finom csirkefalatok » Szezámos csirkefalatok » Sajtos csirkefalatok
» Bundázott ananászkarikák » Szezámmagos csirkefalatok » Kapribogyós csirkemell » Cigánypecsenye tarjából
» Ludaskása » Bujtatott porkolt » Sonkás csirke » Gombás husi


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.