Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyasaláta montenegrói módra recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 nagy hagyma
3-4 ecetes uborka
Ízlés szerint:

bors
ecet
olaj

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük,meghámozzuk,
és állni hagyjuk,míg teljesen ki nem hűlt.
A salátástálban összekeverjük az ecetet az olajjal,a sóval,és a borssal,beleszeleteljük
a burgonyát,a hagymát,és az uborkát.

Tanácsok:
Pár órát állni hagyjuk.
Sültekhez ajánljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsermák Emyke modra » Cukkini leves Erzsi módra » Cicege Ági módra » Bukta AndikaAnyuka módra
» Tavaszi leves Mo-No módra » Töltött tojás Emyke módra » Túró Fánk Judy módra » Angol szelet manduli módra
» Burgonyapüré MACI módra » Albán krémes Emyke módra » Tiramisu Gligi módra » Lebencsleves Ági módra
» Cracker Maris módra » Kukorica leves Maris módra » Uborka saláta Görög módra » Baconos hús arany módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.