Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Chilis-csokis csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szép nagy csirkecomb



őrölt bors

4 evőkanál olaj

2 kisebb chilipaprika

2 evőkanál szójaszósz

2 dl száraz vörösbor



A mártáshoz:

20 dkg étcsokoládé

1 kiskanál chilipor

Elkészítés:
A csirkecombokat félbevágjuk, sóval, borssal meghintjük, szójaszósszal meglocsoljuk. Olajjal kikent tepisbe fektetjük, rákarikázzuk a chilipaprikákat, ráöntjük a bort, és forró sütőben 40-45 perc alatt szép pirosra sütjük, miközben a saját levével öntözgetjük. Ha a combok megsültek, a csokit gőz felett megolvasztjuk, rászűrjük a pecsenyelevet, és chilivel ízesítjük. A csirkecombokat ezzel a mártással tálaljuk. Sült krumplit adunk hozzá.

Tanácsok:
Karácsonyra elkészíthető, nem hagyományos étel.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses-gombás sült csirke » Kertvégi csirkemell » Marokkói csirkeleves » Csirkemájas saláta
» Csirkemájas csirkeszárny » Karfiolos-csirkés egytál » Füstölt sajtos csirkemell » Kínai mangós csirke
» Gombás csirkevagdalt » Barackos rakott csirkemell » Zöldborsós rizses csirke » Dubarry csirke, másképp
» Fűszeres tepsis csirke » Tavaszi tepsis csirke » Csirkés metéltsaláta » Csirkehúsos torta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.