Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Xenia csirkés makarónia recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
4 személyre:
50 dkg csirkenyesedék,
40 dkg makaróni,
5 paradicsom,
1 kis zellergumó,
2 fej hagyma,
5 dkg sajt,
1 ek. paradicsompüré,
1 csokor petrezselyem,
2 ek. olaj,
pici őrölt fahéj,só,bors

Elkészítés:
A húst kockákra vágjuk,és forró olajon hírtelen megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockákra vágott hagymát,az apró kockákra vágott zellert,a lehéjazott,felnegyedelt paradicsomot.Sóval borssal ízesítjük,majd felöntjük 2,5 dl paradicsompürével elkevert vízzel.Fedő alatt 20 percig pároljuk.Közben a tésztát a szokásos módon,bő forrásban lévő sós vízben megfőzzük.Hidegvízzel leöblítjük,és lecsöpögtetjük.A húst felaprított petrezselyemmel és őrölt fahéjjal fűszerezzük,és készre főzzük.Belekeverjük a tésztát,összemelegítjük és tálra halmozzuk.
Meghintjük reszelt sajttal.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkesaláta » Csirkés rakott burgonya » Angol csirkesaláta » Csirkés kukorica saláta
» Csirkés csicseriborsó » Csirkés rakott tészta » Tarka csirkés tészta » Csirkés tortilla
» Csirkemájas csirkeszárny » Csirkés-gombás kavarodás » Padlizsános csirkesaláta » Egyszerű csirkés lasagne
» Csirkés palacsinta » Gombás-csirkés batyu » Csirkeszárny Orly módra » Kínai csirkeszárnyak


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.