Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Citromos bárányszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg szeletelt bárányhús,
2 evőkanál margarin,
1 dl húsleves,
½ zöldpaprika,
½ citrom,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
A margarint egy serpenyőben felforrósítjuk és a hússzeletek mindkét oldalát jól átsütjük.
A húsokat kivesszük a serpenyőből és melegen tartjuk.
A margarinhoz hozzáöntjük a húslevest.
A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk és csíkokra vágjuk.
A citromot vékonyan felszeleteljük.
A paprikát és a citromot hozzáadjuk a pecsenyeléhez, 15 percig fõzzük, majd beletesszük a hússzeleteket.
5 perc alatt összemelegítjük.
Ha kell, utóízesítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldcitromos marhatokány » Citromos-narancsos szelet » Almás-citromos fasírt » Földiepres citromos pite
» Citromos püspökkenyér » Citromos cukkini » Citromos rizs » Citromos sorbet
» Almás-citromos pulykamell » Citromos szelet » Citromos finomság » Citromos karaj szelet
» Málnás, citromos muffin » Citromos madeleine » Diétás citromos túrótorta » Cukimami citromos szelete


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.