Tutireceptek.hu fejléc

Citromos bárányszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg szeletelt bárányhús,
2 evőkanál margarin,
1 dl húsleves,
½ zöldpaprika,
½ citrom,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
A margarint egy serpenyőben felforrósítjuk és a hússzeletek mindkét oldalát jól átsütjük.
A húsokat kivesszük a serpenyőből és melegen tartjuk.
A margarinhoz hozzáöntjük a húslevest.
A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk és csíkokra vágjuk.
A citromot vékonyan felszeleteljük.
A paprikát és a citromot hozzáadjuk a pecsenyeléhez, 15 percig fõzzük, majd beletesszük a hússzeleteket.
5 perc alatt összemelegítjük.
Ha kell, utóízesítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos-ricottás tészta » Citromos-paradicsomos hús » Citromos sertésragu » Citromos-mákos muffin
» Citromos, szögletes fánk » Citromos frissítő » 8 perces citromos pite » Paleo citromos szelet
» Diós- citromos szelet » Citromos golyók » Citromos karikák » Finom Citromos süti
» Citromos-túróhabos süti » Kínai citromos gombás pipi » Citromos adventi koszorú » Citromos báránysült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.