Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Citromos csirke. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkeszárny
5 dl. tyúkhúsleves(leveskockából)
2 citrom
1 fej vöröshagyma
csipetnyi sáfrány
10-10 dkg magolt zöld olajbogyó és mandula
2 evőkanál olívaolaj
fél-fél kávéskanál őrölt fahéj és gyömbér
őrölt bors


Elkészítés:
Megfőzzük a húslevest, finomra vágjuk a hagymát,lecsöpögtetjük az olajbogyót és tapadásmentes serpenyőben megpörköljük a mandulát.
Serpenyőben,forró olajban elősütjük a csirkehúst, megszórjuk fahéjjal,a sáfránnyal, a gyömbérrel,beletesszük az olajbogyót,a mandulát,megsózzuk, megborsozzuk, és felöntjük húslevessel.Felforraljuk, majd kis lángon, lefedve ,30 percig főzzük.Közben, beletesszük a cikkekre vágott citromot.Rizzsel,vagy kuszkusszal köríthetjük.

Elkészítési idő: 70 perc
Kalóriatartalom: 454 kcal

A receptet beküldte: Wndy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos püspökkenyér » Finom citromos csoda » Citromos-túrós linzer » Citromos mimóza
» Mézes-citromos csirke » Citromos szeletem » Citromos keksztekercs » Citromos csirkekrém leves
» Citromos vaníliacsillagok » Citromos diabetikus álom » Citromos bárányszelet » Túrós-citromos torta
» Citromos kocka Emyke módra » Citromos sorbet » Citromos joghurttekercs » Citromos epertekercs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.