Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csalános árpakása recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
- 200 g hántolt árpa,
- 200 g frissen szedett, zsenge csalánhajtás,
- 2 db lilahagyma,
- 1 ek borsfű,
- 1 ek Shoyu,
- olívaolaj,
- szűrt víz

Elkészítés:
- Az előkészített (megmosott, áztatott) árpát 3x-os vízben feltesszük fönni.
- Közben kevés olajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, és adjuk hozzá a csalánleveleket, kíméletesen pároljuk meg.
- Ha megfőtt az árpa öntsük rá a hagymás csalánra és keverjük össze, ízesítsük.
- Levéve a tűzről kb. tíz percig pihentessük, hagyjuk egy kicsit összeérni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszeru arpakasa » Rokfortos omlett » Datolyás "couscous" » Máglyarakás kölesből
» Sonkás bulgur » Alma-sárgarépa saláta » Zabpelyhes-almás süti » Almás mézes keksz
» Zabpehelyplacsnik » Gyors reform almás » Fitt császármorzsa » "Forró csoki"
» Ropogós zabpelyhes bomba » Ketchup Adél módra » Tökös rakott tészta » Párolt körte vörös rizzsel


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.