Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cserépedényes recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
5-6 szelet karajszelet
20 dkg angol szalonna
20 dkg füstölt sajt
2 fej hagyma
20 dkg kolbász
kechup
tejszin

Elkészítés:
A beáztatott cserépedénybe rétegesen rakom a
karajszeleteket, angolszalonnát, reszelt füs-
tölt sajtot, hagymát, kolbász karikákat.
Ezután nyakonöntöm kechupos tejszinnel.
Sütőbe rakom, kb. 1,5 óra alatt sül össze.

Hidegen-melegen is finom.

Tanácsok:
Lehet előzőleg a karajszeleteket leborsozva
pácolni egy kicsit.

KIváló reggelire.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: elluska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egytál étel » Sajtos Karfiolos Pulykamell » Virslis árpa » Rakott karaj katamamamódra
» Csirkés pitatáskák » Szalonnás rakottas » Olcsó tonhalas paella » Virslis zöldbab (egytálétel)
» Csibecomb dióban » Grillezett csirkemáj lecsóval » Dauphine burgonya » Quiche
» Rakott krumpli másképpen » Brassói kicsit másképp » Chorizo falatok » Vaddisznósült meggymártással


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.