Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dán pásztortál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 60 dkg húsból pörkölt (sertés, pulyka...)
- 60 dkg burgonyából krumplipüré
- 1 konzerv morzsolt kukorica
- 5-10 dkg sajt (bármilyen, ami reszelhető)

Elkészítés:
A húsból hagyományos módon pörköltet készítünk, a burgonyából pedig burgonyapürét. Egy tűzálló tálat kivajazunk, és morzsával meghintjük. Az aljára tesszük a burgonyapüré felét, majd rá a pörköltet, majd a kukoricát, s végül a maradék burgonyát. Ha ez kész, akkor az egészet meghintjük reszelt sajttal. Kb. negyed órára a sütőbe tesszük, hogy a sajt ráolvadjon, s máris fogyaszthatjuk.


A receptet beküldte: Prügi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott galuska » Tarhonyás borsós csirkemáj » Csirkecomb ananászraguval » Diós töltött káposzta
» Hagymatokány parasztosan » Minerva sóletje » Karfiolpörkölt 2. » Nokedlis csirke
» Kelkáposztás liba vörösborban » Rákfarokkal töltött avokadó » Hússal töltött patiszon » Mexikói babos egytál
» Sült csirke rizzsel főzve » Tepsis kedvenc » Csőben sült sajtos kelbimbó » Sült sajtos újkrumpli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.