Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyekrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1,5 kg cseresznye
1 cs. eper puding
2 cs. vaníliás cukor
2,5 dl tej
cukor ízlés szerint
sok reszelt citromhéj

Elkészítés:
A cseresznyét kimagozni és vízzel összeturmixolni, majd feltenni főni, a cukrot, a citromhéjat és a vaníliás cukrot belerakni. Amíg felfő a tejjel a pudingport összekeverni és ha fő a leves beleönteni. Újból felforralni és már kész is.

Tanácsok:
Én szoktam belerakni még egészben kimagozott cseresznyét mert mi úgy szeretjük, ha van benne egészben is cseresznye. Ezt a puding után rögtön bele kell tenni

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bnicc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpelyhes paradicsomleves » Rizsleves citrommal » Mexikói raguleves » Brokkoli krémleves/főzelék :)
» Zöldhagymás karalábéleves » Egyszerű zöldbableves » Gombakrémleves » Tejfölös zöldbableves
» Gulyásleves gombával. » Sonkás-gombócos leves » Póréhagymakrémleves » Svájci sajtleves
» Rizses citromleves » Gombás hagymaleves » Erőleves » Boros meggyleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.