Tutireceptek.hu fejléc

Gerslileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg leveshús (lehet marha, pulyka, vagy tyúk), 20 dkg fehér bab, 20 dkg vegyes zöldség, 1 fej hagyma, l0 dkg gomba, 4 evőkanál gersli, 2 l víz, só, bors.

Elkészítés:
A babot éjszakára beáztatjuk. A kockára vágott húst a babbal egy óráig előre főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, zöldséget, gombát és a gerslit. Sózzuk, borsozzuk. Addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Skót tojás » Paradicsomleves rántottával » Grastmas zumi (Lóhúsleves) » Savanyú sertésragu leves
» „Tepsis” krumpli » Tejszínes eperkrém-leves » Sonkagombóc(levesbetét) » Tojásleves másképp
» Marhagulyás csipetkével » Tejszínes eperkrémleves » Szegedi marhagulyás » Karalábéleves húsoscsonttal
» Tökös zöldségleves » Tavaszi csalánleves » Olasz leves » Gyors fokhagymakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.