Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gerslileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg leveshús (lehet marha, pulyka, vagy tyúk), 20 dkg fehér bab, 20 dkg vegyes zöldség, 1 fej hagyma, l0 dkg gomba, 4 evőkanál gersli, 2 l víz, só, bors.

Elkészítés:
A babot éjszakára beáztatjuk. A kockára vágott húst a babbal egy óráig előre főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, zöldséget, gombát és a gerslit. Sózzuk, borsozzuk. Addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Főzés nélküli gyümölcsleves » Hideg sajtos krumplileves 2 » Eperkrémleves » Gombás csirkemájragu
» Hagymaleves pikánsan » Currys burgonyaleves » Olasz leves » Habart krumpli leves
» Gombaleves krumpligombóccal » Vaníliás almaleves 2. » Májgaluskaleves gyorsan » Hagyma leves
» Cukkini krémleves » Banánkrém leves » Karalábéleves húsoscsonttal » Korhelyleves II.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.