Tutireceptek.hu fejléc

Gerslileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg leveshús (lehet marha, pulyka, vagy tyúk), 20 dkg fehér bab, 20 dkg vegyes zöldség, 1 fej hagyma, l0 dkg gomba, 4 evőkanál gersli, 2 l víz, só, bors.

Elkészítés:
A babot éjszakára beáztatjuk. A kockára vágott húst a babbal egy óráig előre főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, zöldséget, gombát és a gerslit. Sózzuk, borsozzuk. Addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös sonkás karfiolleves » Bolgár raguleves » Ropi, sajtos pálcika » Joghurtos eper krémleves
» Sárgadinnyeleves zabpehellyel » Pacóleves » Kelkáposzta leves » Vaderőleves
» Pezsgős szilvaleves » Medvehagyma leves pirítóssal » Tárkonyos pulyka-raguleves » Májgombóc-saját recept
» Málnakrémleves hidegen » Őszibarack krém leves » Újházi tyúkhúsleves » Spanyol leves (Gaspacho)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.