Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicseriborsó póréhagymával recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
15 dkg csicseriborsó
2 db póréhagyma
2 db paradicsompüré konzerv
2 ek olívaolaj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint:
gyömbér
chili
tengeri só

Elkészítés:
Előző este áztassuk be a csicseriborsót. Másnap cseréljük ki a vizet, és lassan forraljuk fel. Egy lábasban két evőkanál olajon dinszteljük össze a felaprított hagymát, két gerezd fokhagymát, egy kis reszelt gyömbért, és két teáskanál chilit. Adjuk hozzá a felaprított póréhagymát, a leszűrt csicseriborsót és a paradicsompürét. Ízlés szerint adjunk hozzá sót, majd fedjük le, és közepes lángon főzzük még 20 percig. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadgalamb póréhagymával » Csicseriborsókrém » Csicseriborsó-püré » Csicseriborsó fasírt
» Csicseriborsós saksuka » Csicseriborsóleves » Majonézes csicseriborsó » Húsos csicseriborsó
» Csicseriborsó saláta » Csicseriborsó krém » Csirkés csicseriborsó » Csicseriborsós finomság
» Olasz csicseriborsó leves » Csicseriborsós krumpliragu » Sült csicseriborsó » Fűszeres céklafasírt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.