Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadgalamb póréhagymával recept

Kategória:


Hozzávalók:
» 2 vadgalamb
» só, bors
» 4 ek. olívaolaj
» 3 póréhagyma

Elkészítés:
A madarakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat forrósítunk, és elősütjük benne. Utána tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 10 percig pároljuk. Leszedjük a fóliát, majd negyed órát sütjük.
A hagymát felkarikázzuk, a madarak mellé rendezzük, majd 10 percig sütjük.
vajas burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Tüccsögi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadas leves gazdagon » Vadászpecsenye » Apúliai fogoly » Majoránnás ragu
» Fácánpörkölt » Vadasmártás zsemlegombóccal » Olaszos-almás vadkacsamell » Erdésztokány
» Almás-sajtos vadkacsa » Tejfölös nyúlcomb » Szarvashátszín sajtbundában » Vadászpástétom csőtésztával
» Sajtkrémes vadkacsamell » Fogolypecsenye borókával » Fokhagymás vadlibamell » Ropogós vadkacsa


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.