Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsóka gomolyasajttal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
olívaolaj
zsálya
fehérbors

4 szelet gomolysajt
étkezési keményítő
margarin

Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk, és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

Tanácsok:
A gomolya sajt elég drága , ezért lehet egyszerű trappista sajttal is csinálni.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicsókakrém » Csicsóka krémleves » Csicsókaleves kolbásszal » Csicsóka pogácsa
» Csicsóka-banán főzelék » Csicsókás sült tök » Csicsóka püré » Hagymás csicsókasaláta
» Csicsókakoktél » Csicsóka saláta » Sütőtök-csicsóka tócsni » Csicsókás zeller saláta
» Csicsóka fasírt » Csicsóka-koktél » Csicsókapehely » Ínyenc csicsóka


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.