Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsóka gomolyasajttal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
olívaolaj
zsálya
fehérbors

4 szelet gomolysajt
étkezési keményítő
margarin

Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk, és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

Tanácsok:
A gomolya sajt elég drága , ezért lehet egyszerű trappista sajttal is csinálni.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicsókás keksz » Csicsókaleves kolbásszal » Csicsókás sült tök » Hagymás csicsókasaláta
» Csicsókás zeller saláta » Csicsókapehely » Sütőtök-csicsóka tócsni » Csicsóka chips
» Csicsókás salátám » Csicsóka pogácsa » Ínyenc csicsóka » Csicsóka püré
» Csicsóka saláta » Csicsóka-koktél » Csicsóka-banán főzelék » Csicsóka fasírt


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.