Tutireceptek.hu fejléc

Csicsóka gomolyasajttal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
olívaolaj
zsálya
fehérbors

4 szelet gomolysajt
étkezési keményítő
margarin

Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk, és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

Tanácsok:
A gomolya sajt elég drága , ezért lehet egyszerű trappista sajttal is csinálni.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicsókakrémleves baconnal » Csicsóka-banán főzelék » Csicsóka saláta » Csicsóka fasírt
» Sütőtök-csicsóka tócsni » Csicsókás salátám » Csicsókás zeller saláta » Hagymás csicsókasaláta
» Csicsókás sült tök » Csicsóka-koktél » Ínyenc csicsóka » Csicsókaleves kolbásszal
» Csicsóka krémleves » Csicsóka pogácsa » Csicsókás keksz » Csicsóka püré


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.