Tutireceptek.hu fejléc

Csicsóka gomolyasajttal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
olívaolaj
zsálya
fehérbors

4 szelet gomolysajt
étkezési keményítő
margarin

Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk, és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

Tanácsok:
A gomolya sajt elég drága , ezért lehet egyszerű trappista sajttal is csinálni.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicsóka saláta » Csicsókapehely » Csicsóka-banán főzelék » Csicsókakoktél
» Sütőtök-csicsóka tócsni » Csicsókás keksz » Csicsókás salátám » Csicsóka pogácsa
» Csicsókakrémleves baconnal » Csicsóka püré » Csicsóka krémleves » Csicsókakrém
» Csicsóka chips » Hagymás csicsókasaláta » Csicsóka fasírt » Csicsókaleves kolbásszal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.